четвер, 21 березня 2019 р.

Жителі "ЛНР" бачать своє майбутнє в Україні

П'ятий рік "Луганської народної республіки" стає чи ненайкритичнішим для сепаратиських угрупувань, спонсорованих Росією. Новий ставленик Кремля Пасічник витискає останні соки з населення.
Економічний стан в псевдореспубліках з кожним днем погіршується настільки, що скоро пересічним жителям ОРДЛО буде просто неможливо купити собі продукти чи медикаменти, не говорячи вже про одяг чи інші необхідні для життя речі. Люди знаходяться в розпачі. Тому ті, хто на початку війни не змогли по тих чи інших причинах виїхати на безпечну територію України, зараз активно про це задумуються. Адже в обіцянках Росії та окупаційної проросійської влади розчарвались давно!
Так, згідно з проведеним незалежним соціальним опитуванням, більше половини населення так званої "Луганської народної республіки" не задоволені роботою Леоніда Пасічника та асоціюють його з "очередным ставлеником Кремля". Загалом, 63% опитаних негативно ставляться до не місцевих, тобто тих, хто приїхав з Росії.
Також більшість вважає, що "ЛНР" так і не стане самостійною і повноцінною державою. Також, 35 % реципієнтів заявили, що прагнуть повернутись жити до України, в той час, коли до РФ - лише 21%, а 18% - не можуть визначитись.
Та швидше за все, з пенсією в 3,2 - 3,5 тисяч російських рублів та зарплатами в 10-12 тисяч, тим, хто досі не зміг визначитись, вибір на користь України вони зроблять ближчим часом!



Немає коментарів:

Дописати коментар