пʼятниця, 14 вересня 2018 р.

Заява Київської міської організації Аграрної партії


Агонія і беззаконня! Скоцик і компанія не обмежились паплюженням честі партії та її керівництва. Вони вирішили знищити партію.
Підставою такого твердження є факт проведення 13 вересня 2018 року зібрання, яке назване заколотниками "Політрадою партії" та рішення, які були на цьому зібранні прийняті. Зокрема, щодо виключення з Аграрної партії Володимира Шандри, Олега Корбана, Михайла Поживанова, Василя Данилiва та інших осіб, голів регіональних партійних організацій, які не скорились протиправним діям і вимогам Скоцика і його посіпак.

Відповідально заявляємо. Це зібрання проведено у спосіб, який не відповідає Статуту партії. Дві третини членів Поличної ради партії не взяли участь у цьому засіданні, оскільки не були поінформовані про час і місце його проведення. Яким чином там могли бути прийняті будь-які рішення - має стати предметом розгляду правоохоронних органів.
Пане Віталію! Своїми діями ви продемонстрували, що є людиною, яку не можна допускати до процесів державного управління за жодних обставин. Ваша продажність, куце мислення породжують хаос навколо вас.
Ми не визнаємо правомірність дій голови АПУ та зібрання заколотників 13 вересня 2018 року, назване "Політрадою" і наполягаємо, що рішення, які приймаються у партії мають відповідати Закону і Статуту партії.
Попри дії команди Скоцика, партію буде збережено. Бо правда на нашому боці, а брехня і ті, хто її поширює будуть виявлені і покарані! Гуртуймося, перемога буде за нами!

Немає коментарів:

Дописати коментар