середу, 17 жовтня 2012 р.

Громадські активісти попереджають , що вибори будуть сфальсифіковані


Громадські активісти руху ВГО «Альянс Майдан» радять мешканцям міста не вірити «липовим» рейтингам, рекламі та пустим обіцянкам кандидатів. До процесу голосування необхідно віднестись максимально серйозно і не ігнорувати парламентські вибори. Адже відних залежить, як ми будемо жити найближчі п’ять років.


Днями в Тернополі презентували проект «Народна ЦВК». Якщо ви стали свідком чи жертвою різного роду порушення – підкуп виборців, обман, примус, насильство, порушення прав засобів масової інформації або ж недотримання правил при агітації, можна повідомити про це всім українцям. Варто лише зайти на сайт «Майдан» та оприлюднити факти, якими Ви володієте, повідомляєІНТБ.
Юрій Луканов, представник ВГО «Альянс Майдан»: «якщо ми не забезпечимо вибори, не доведемо, що вони відбулися з порушеннями, тоді ми, фактично, будемо на наступних виборах позбавлені права вибору, вибори будуть проводитися, як в Радянському Союзі, буде одна домінуюча партія, раніше вона називалася комуністична партія, тепер вона називається інакше, і ви всі її добре знаєте».
Юрій Луканов, представник ВГО «Альянс Майдан» припускає, що парламентські вибори відбудуться із великою кількістю порушень. За два тижні до дня голосування на інтерактивній карті «Майдан-Моніторингу» вже є більше тисячі порушень закону про вибори, з фото та відео, зробленими небайдужими людьми.

Немає коментарів:

Дописати коментар