понеділок, 8 жовтня 2012 р.

Михайло Головко не прийняв пропозицію ударівців

Вчора оприлюднено відкритий лист-звернення Тернопільської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка», підписаний головою її обласної організації І.М. Побером, до єдиного кандидата до Верховної ради України від ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» по Збаразькому виборчому окрузі №164 Михайла Головка.

У ньому Михайлу Головку висловлено пропозицію зняти свою кандидатуру в користь кандидата Віталія Ломаковича (партія «УДАР Віталія Кличка»), таким чином не давши можливості здобути перемогу провладним кандидатам.
Аргументи ударівців ґрунтуються на результатах опитування, здійсненого соціологічною агенцією «Фама» на початку жовтня в окрузі №164, згідно з якими рейтинг партії «УДАР Віталія Кличка» вищий від рейтингу ВО «Свобода», а також рейтинг кандидата-мажоритарника Віталія Ломаковича переважає рейтинг Михайла Головка.
У коментарі Тернопільському прес-клубу Михайло Головко назвав цю пропозицію абсурдною і заперечив правдивість згаданого соціологічного опитування. За інформацією кандидата рейтинг ВО «Свобода» в окрузі перевищує 60 відсотків, а він особисто також лідирує в політичних симпатіях виборців.

Немає коментарів:

Дописати коментар